You are hereURGENT: CANDIDATS A RENOVACIÓ JUNTA AMPA -ASSEMBLEA EXTRAÒRDINARIA DILLUNS 28/02/18

URGENT: CANDIDATS A RENOVACIÓ JUNTA AMPA -ASSEMBLEA EXTRAÒRDINARIA DILLUNS 28/02/18


By admin - Posted on 23 Febrer 2018

Benvolgudes famílies,

Ens tornem a posar en contacte amb vosaltres per reiterar la necessitat de què​ hi hagi nous voluntaris per renovar l’actual junta de l’AMPA. En aquests moments considerem que és urgent saber si​ hi​ haurà nous candidats per la nova Junta o si, pel contrari, s'hauran de deixar de prestar els serveis i les activitats que gestiona l'ampa.

Us recordem que la renovació de la junta afecta a: 

President/a

Secretari/a

Tresorer/a

Aquelles persones interessades a presentar una candidatura a qualsevol d’aquests llocs, ens ho podeu fer arribar a  ampa.escola.martinet@gmail.com, fent esment del vostre nom i cognom, curs del vostre fill/a i, opcionalment, el lloc al que us agradaria optar.

També us convoquem pel proper dilluns 26 de febrer de 2018 a les 16.45 h, dia en que es farà una assemblea extraordinària monogràfica sobre el futur de l’AMPA de l’escola Martinet, bàsicament per esbrinar si hi haurà candidats a la nova junta -i per tant hi haurà continuïtat de les activitats dependents de l’AMPA-, o si pel contrari aquestes activitats hauran de ser definitivament anul·lades.

Desitjaríem que a partir d’aquesta data, els nous candidats treballin colze a colze amb els actuals components de la junta per fer una transició ràpida i efectiva, per tal que la nova junta prengui possessió definitivament del càrrec durant el mes de març.

Des de l’actual junta us animem a que us presenteu i a partir del dia 26 pugui sortir un projecte sòlid i engrescador pel futur de la nostra escola.

 

La Junta Ampa Escola Martinet

AdjuntMida
compartir.jpg16.61 KB

GESTIÓ AMPA

Informació referent a la gestió general Ampes i documentació específica de temes de interés famílies complementaria. (info rebuda de Fapac i d'altres organismes oficials)