You are hereIMPORTANT:Assemblea extraòrdinaria per renovació junta el 6 de novembre a les 17 h

IMPORTANT:Assemblea extraòrdinaria per renovació junta el 6 de novembre a les 17 h


By admin - Posted on 04 Novembre 2014

Benvolgudes famílies,

Us convoquem a una assemblea extraordinària per tractar, com a únic punt del dia:

La renovació de la Junta Directiva de l’AMPA

Tal i com ja se us va comunicar a la darrera assemblea, l’AMPA necessita la vostra col·laboració per tal de complir amb els seus objectius i tirar endavant les diferents iniciatives i activitats que van sorgint. Us volem agrair les moltes sol·licituds de participació que hem anat rebent aquests dies però continuem necessitant gent per la Junta Directiva, ja que l’actual equip deixarà, en breu, el seu càrrec.

Us recordem que la Junta està composada per president/a, secretari/ària, tresorer/a i vocals, d’entre els que hi ha representants de cadascuna de les comissions. Entre d’altres funcions la Junta Directiva vetlla perquè es compleixin els objectius definits en els estatuts, posa en pràctica les decisions de l’assemblea, organitza les activitats, realitza la memòria d’activitats, administra econòmicament l’associació i la representa davant l’opinió pública i davant l’escola, amb reunions periòdiques amb la direcció del centre i com a representant al Consell Escolar.

President/a: Representa l’AMPA, dinamitza el grup. Convoca i presideix les reunions, executa acords, ordena els pagaments i signa les sol·licituds de subvenció.

Vicepresident/a: Dóna suport al/a la President/a i el/la substitueix en cas d’absència.

Secretari/a: És responsable de la documentació de l’AMPA, treballa en estreta relació amb el/la President/a.

Tresorer/a: És responsable dels comptes de l’AMPA i del pressupost. Ajuda a planificar els recursos, dóna idees de possibles ingressos i ajuda el/la President/a en el control de les despeses.

Vocals: Decideixen, juntament amb els càrrecs de la Junta Directiva les gestions i actuacions de l’AMPA. Les responsabilitats s’han de distribuir entre tots/es amb la creació de comissions de treball per a que tots puguin aportar amb la seva feina.

És una tasca engrescadora, que necessàriament requereix d’un treball en equip i d’una dedicació que anirà en funció del nombre de persones amb el que es compti, per tant, com més siguem, més repartida estarà la feina i més coses es podran fer.

Volem que sigueu conscients de la importància de cobrir aquests llocs en breu perquè una AMPA sense una Junta Directiva no pot funcionar.

L’assemblea extraordinària tindrà lloc el proper dijous, 6 de novembre, a les 17h. al menjador de l’escola.

Hi haurà servei d’acollida subvencionat per l’AMPA a càrrec d’Imalleure.

 

Etiquetes

GESTIÓ AMPA

Informació referent a la gestió general Ampes i documentació específica de temes de interés famílies complementaria. (info rebuda de Fapac i d'altres organismes oficials)