You are hereBIBLIOTECA EXTRAESCOLAR

BIBLIOTECA EXTRAESCOLAR


By admin - Posted on 16 Maig 2014

Us informem que la continuació d'aquest projecte pel curs 2014-2015 era inicialment basada per fer-la a través de voluntaris-voluntaries amb continuitat de la comissió per gestionar-ho, amb voluntat de no professionalitzar-la ja que l'objectiu inicial era fer de la biblioteca un punt de trobada de les famílies, on fomentar la lectura i poder gaudir d'un espai comú de l'escola amb els nostres fills-filles.

De moment durant aquest curs es farà alguna activitat dins el projecte d'ampa 2014-2015 "Coneixem el nostre entorn i fem accions en família" algun  petit taller relacionat amb la lectura, contacontes ... puntualment, i esperem que més endevant podem reprendre de manera ininterrumpuda, conjuntament amb l'escola, una activitat en aquest espai on tots poguem fruir i sentir-nos còmodes i amb una participació activa de tota la comunitat que conforma l'escola, la nostre escola, l'escola de tots-totes i sobre tot l'escola dels nostres nens-nenes, fills-filles!!!

 

Comissió Biblioteca Ampa curs 2013-2014                Octubre 2014.

-------------------------------------------------------------------

*Escrit benvinguda e inauguració biblioteca en horari extraescolar (projecte ampa 2013-2014)

   Benvinguts, benvingudes a la inauguració o re inauguració de la nostra biblioteca en horari extraescolar, esperem que aquest sigui el inici d’un viatge meravellós on els nostres nens i nenes estan convidats a llegir i que això tingui un significat especial per ells. Aconseguir que la biblioteca sigui per ells un entorn silenciós, còmode i atractiu...encara que de vegades també pugui ser un lloc d’intercanvi de joc amb els llibres i que això  pugui obrir un mon de possibilitats de gaudir : escoltant històries, inventant-les i fins i tot podent ser els protagonistes d’alguna d’elles.

També pretenem a més de que sigui un lloc de interrelació fora de l’horari escolar on estimulem l’hàbit lector dels nostres fills i filles, on els pares i mares puguem participar activament fent un contacontes o qualsevol activitat relacionada amb la lectura.

Tot això pretén ser la continuació del projecte que es va iniciar el curs passat amb un ventall més ampli d’activitats i dies on esperem que tothom pugui participar directa o indirectament!

Per finalitzar agrair a la Meritxell Romances (Assessora de biblioteques escolars) la col·laboració que ens està fent, l’assessorament i suport per fer les bases del nostre projecte amb línia amb l’escola, també agrair la col·laboració de la comissió de biblioteca de l’escola  (i del claustre en general) i com no a l’Ajuntament àrea de benestar i família concretament per fer possible any rere any el poder fer un projecte pels nostres nens i nenes.

I com no a totes les mares i pares voluntaris que fan possible fer tot això i animar a qui vulgui afegir-se a que ho faci!!!  per contribuir a que la nostra biblioteca sigui EL COR DE L’ESCOLA!!!

NENS I NENES US ANIMEM A FRUIR DELS LLIBRES I ESPEREM QUE AQUEST ENCONTRE US PROVOQUI UN ESCLAT D’EMOCIONS ÚNIQUES ON APRENDRE, IMAGINAR I GAUDIR!!!!

Ampa Escola Martinet ( març 2014)

 

Tot seguit podeu trobar el calendari d'activitats:   

AdjuntMida
programació maig MARTINET en pdf.pdf310.95 KB

GESTIÓ AMPA

Informació referent a la gestió general Ampes i documentació específica de temes de interés famílies complementaria. (info rebuda de Fapac i d'altres organismes oficials)