You are hereAssemblea extraordinaria d'ampa aquest dijous 02 d’octubre del 2014 a les 17 h

Assemblea extraordinaria d'ampa aquest dijous 02 d’octubre del 2014 a les 17 h


By admin - Posted on 30 Setembre 2014

Benvolgudes famílies:

Mares i pares dels alumnes de l’Escola Martinet, us informem que aquest proper dijous 02 d’octubre del 2014 a les 17 h celebrarem Assemblea extraordinaria d'ampa d'aquest curs de la nostra associació. L’ordre del dia prevista és la següent

ES PREGA LA MÀXIMA ASSISTÈNCIA!!!
1. Lectura i aprovació de l’acta de l’assemblea anterior.
2. Gestió econòmica: Destinació del fons reposició inversions per menatge/màquinaria i reparacions cuina (tal i com es va informar per correu electrònic al juliol), quota ampa i altres dubtes que puguin sorgir en referència.
3. Projecte Ampa 2014-2015 que farem amb la subvenció de Polítiques de Família de l'Ajuntament de Cornellà
4. Renovació/ampliació Junta Ampa, informació i obertura comissions i renovació delegats.(adjunt podeu trobar el full per que us podeu començar a apuntar a les comissions)

5 . Varis.

6. Precs i preguntes.
Us esperem es molt important!!

NOTA:

-DURANT L'ASSEMBLEA US OFERIM ACOLLIDA GRATUÏTA pels nens/nenes
Tanmateix, aprofitem per dir-vos que qui vulgui rebre informació de l’AMPA per correu electrònic si us plau que ens ho faci saber enviant un correu a ampa.escola.martinet@gmail.com indicant el nom de l'alumne i curs.

Cordialment,

La junta de l’AMPA Escola Martinet.

 

 

Etiquetes

GESTIÓ AMPA

Informació referent a la gestió general Ampes i documentació específica de temes de interés famílies complementaria. (info rebuda de Fapac i d'altres organismes oficials)